Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Sostenibilitat repateix 3.000 gots reutilitzables als escolars de Torredembarra
19/06/2017

L'objectiu Ús fomentar la reducciˇ de residus, la reutilitzaciˇ d'objectes i el reciclatge

Ecologistes en Acció i l'Associació Mediambiental La Sínia van repartir el passat dijous quasi 3.000 gots reutilitzables als cinc centres educatius de Torredembarra. Aquesta és una proposta de la Regidoria de Sostenibilitat que compta amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Residus.

També es va repartir un fulletó on s'explica que si es fa servir un got reutilitzable, estem aplicant les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar.

També es va plantejar un repte a l'alumnat: durant la setmana de prevenció de residus (del 18 al 26 de novembre de 2017) membres dels grups ecologistes tornaran a les classes per veure quina de totes és la que més està utilitzant els gots i la que millor ho faci, rebrà un obsequi.

Aquesta acció forma part de la subvenció que l'any 2015 l'ARC va atorgar a l'Ajuntament de Torredembarra en l'àmbit de la prevenció de residus i forma part de les actuacions previstes en el Pla Local de Prevenció, aprovat recentment.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft