Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Anna Magrinyà qüestiona l'adquisició de vuit vehicles dins del segon pack d'inversions
19/06/2017

La regidora del PDeCAT i Unió va demanar al govern quins criteris tècnics s'han seguit

Anna Magrinyà qüestiona que l'equip de govern dediqui una part dels recursos del segon pack d'inversions a la compra de vuit vehicles per a diferents departaments de l'Ajuntament. La regidora del PDeCAT i Unió va demanar explicacions al govern sobre els criteris tècnics que han seguit per determinar aquesta necessitat.

Tot i que Magrinyà va reconèixer que hi havia partides amb les quals estaven d'acord, també va dir que n'hi havia d'altres que consideren importants que havien quedat fora. Per això, va qüestionar l'adquisició dels vuit vehicles.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, li va contestar que el parc mòbil de què disposa l'Ajuntament de Torredembarra està molt envellit i que això fa que les despeses de manteniment dels vehicles s'hagin disparat, un problema que quedaria arreglat amb la compra dels nous vehicles.

Cal recordar que el PDeCAT i Unió va ser l'únic partit que va votar en contra de les inversions proposades del govern, ja que consideraven que hi havia una gran manca de planificació.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I després
Notícies en Xarxa


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft