Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El govern no veu factible treure a concurs l'explotaciˇ de la piscina per acabar el seu cobriment
19/06/2017

Assegura que ho han estudiat i que s'hauria de fer una concessiˇ a molts anys

El govern de Torredembarra descarta treure a concurs l'explotació de la piscina descoberta a canvi de què l'empresa concessionària es faci càrrec de les obres de cobriment de la instal·lació. Així ho va explicar el regidor d'Esports, Raül Garcia, arran de la moció presentada per Ciutadans.

Garcia va dir que ja han explorat aquesta opció i que no la veu factible, perquè s'hauria d'atorgar una concessió a molts anys i a uns preus d'entrada a la piscina massa alts per als usuaris.

El regidor d'Esports va afegir que des del seu departament han mantingut contactes amb algunes empreses per explorar les possibilitats de la concessió. La conclusió és que l'obra de cobertura i el manteniment suposen una despesa tan gran que cap empresa la voldria assumir en la seva totalitat i, per tant, l'Ajuntament s'hauria de fer càrrec d'una part.

Ciutadans va plantejar aquesta moció, perquè consideren que Torredembarra no pot fer front a les grans inversions que té pendents sense endeutar-se. El regidor Juan Carlos Hurtado va proposar fer la concessió de la piscina i centrar els esforços d'inversió en el Teatre, l'adequació de l'antiga N-340 i l'Escorxador.

La proposta de Ciutadans no va prosperar, però va rebre el suport del PP, Avui Democràcia i el PDeCAT i Unió, que van destacar la necessitat d'enllestir l'equipament davant l'estat de la piscina vella. Cal recordar que la nova piscina es va estrenar a finals del passat estiu, cinc anys més tard de la seva inauguració oficial.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft