Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'anulĚlaciˇ dels canvis en el contracte de SOREA no afectarÓ les inversions previstes
19/06/2017

Eduard Rovira ha explicat que aquestes obres es faran perquŔ estan al contracte inicial

L'alcalde assegura que l'anul·lació dels canvis en el contracte de SOREA no afectaran les obres que la companyia d'aigües s'ha compromès a fer durant els pròxims tres anys.

Tot just fa unes setmanes la companyia havia anunciat que invertiria 1,6 anys de manera progressiva per anar posant al dia la xarxa de clavegueram i subministrament d'aigua del municipi.

L'alcalde afirma que aquestes obres es faran perquè s'emmarquen en el contracte inicial amb la companyia d'aigües, i no tenen res a veure amb les modificacions que s'hi van fer el 2011, durant el govern de Daniel Masagué.

De fet, l'alcalde ha dit que algunes d'aquestes obres s'haurien d'haver fet fa temps, però que havien quedat aparcades per prudència, davant de la judicialització d'una part de les relacions entre l'Ajuntament i SOREA.

Ha explicat que, un cop s'ha comprovat que aquestes obres estan vinculades al contracte inicial i no tenen res a veure amb la modificació del 2011 es podran tirar endavant.

Eduard Rovira ha assenyalat que el jutjat del Vendrell està investigant les obres de SOREA a Baix a Mar i als Munts, dins del cas Torredembarra. Aquestes obres es van encarregar a TEYCO i no només comprenien la millora de la xarxa d'aigua, sinó també la urbanització dels carrers.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft