Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els grups municipals es reuneixen per tractar el futur de les guinguetes a Torredembarra
19/06/2017

L'empresa concessionÓria va renunciar al servei per sorpresa

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats ha convocat una reunió de treball per avui amb tots els grups municipals de l'Ajuntament per abordar el futur de les guinguetes a Torredembarra.

Aquesta reunió arriba després que l'empresa concessionària del servei fins al 2018 renunciés per sorpresa el 16 de maig passat, deixant l'Ajuntament sense marge de maniobra per convocar un nou concurs. Aquesta situació la va explicar el regidor durant la Comissió Informativa del 8 de juny, on ja va manifestar el seu compromís de convocar una reunió passat el ple ordinari del mes de juny.

La reunió d'avui ha de servir per posar fil a l'agulla a una nova tipologia de guingueta amb més terrassa (per a la qual cosa ja existeix permís de Costes de la Generalitat) i amb serveis diferents i més adequats al municipi.

Durant el ple de dijous passat Josep Maria Guasch va expressar la seva queixa davant l'actitud del grup municipal de Ciutadans i els va acusar d'actuar interessos partidistes. Paral·lelament va agrair el suport i la actitud de la resta de grups de l'oposició.

Per la seva banda, l'alcalde Eduard Rovira va dir en una entrevista a Ona la Torre que el tema de les guinguetes els amoïna, però de manera relativa. Remarca que s'ha comprovat que el model actual no funcionava, perquè limitava molt les oportunitats de negoci.

El regidor també lamenta que l'empresa concessionària de les guinguetes hagi renunciat adduint raons econòmiques quan fins al darrer moment s'havien mantingut converses en què mostraven el seu interès a continuar.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'espai de les 6
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft