Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ciutadans acusa el govern de deixadesa per la qŘestiˇ de les guinguetes
19/06/2017

El regidor Javier RamÝrez creu que s'hauria pogut obrir un nou concurs

Ciutadans acusa el govern de deixadesa per la qüestió de les guinguetes. El regidor del partit taronja, Javier Ramírez, creu que haver perdut aquest servei demostra una manca d'interès pel sector turístic. Creu que les coses no s'han fet bé, perquè hi havia dos contractes separats: un del disseny de les guinguetes, que va caducar l'any passat, i un altre per a la seva explotació.

Ramírez creu que s'hauria hagut d'obrir un nou concurs per tal que l'empresa concessionària per tal de definir al mateix temps el tipus de xiringuito i l'empresa que se'n faria càrrec.

El contracte d'explotació de les guinguetes tenia vigència per quatre anys i no caducava fins passat l'estiu que ve, el del 2018. Ara bé, el regidor de Ciutadans ha explicat que van demanar informació al respecte als serveis jurídics de l'Ajuntament i que els van dir que el contracte es prorrogava any rere any. Ramírez afirma que això oferia la possibilitat de no renovar-lo i fer-ne un de nou.

Ramírez afirma que ha tingut converses amb l'empresa i que la seva versió dels fets no coincideix amb la de l'equip de govern.

El regidor de Ciutadans també creu que aquesta qüestió no s'hauria d'abordar en una simple reunió de treball, sinó que s'hauria de convocar una comissió formal, amb la participació de tècnics i aixecant-ne acta.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
L'espai de les 6
I desprÚs
Informatiu d'Ona la Torre (R)


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft