Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els fets delictius a les zones rurals de Tarragona es redueixen a la meitat en tres anys
17/07/2017

L'augmente de la vigilÓncia dels agents de policia ha estat clau

Els fets delictius a les zones rurals del Camp de Tarragona es redueixen gairebé a la meitat. En tres anys, els furts, robatoris i danys a finques agrícoles han descendit i, des del 2011, els incidents s'han reduït en 150 cada any.

L'augment de vigilància per part dels agents policials ha estat un dels factors que ha fet reduir els delictes. El cap del Grup de Proximitat Rural de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Valls, el caporal Jaume Carbó, explica en una entrevista a l'ACN que la col·laboració ciutadana també ha estat un punt clau per fer reduir aquesta xifra.

Per altra banda, el nombre d'objectes robats també va a la baixa. Durant l'any passat, no hi va haver cap robatori de maquinària pesant agrícola i ramadera en tota la regió. Entre els robatoris, predominen les entrades a magatzems per sostreure eines o altres béns que estan a l'abast.

Els agents policials coincideixen en el fet que els lladres solen ser homes joves o de mitjana edat que practiquen un 'modus operandi' senzill. Trien explotacions agràries o ramaderes amb poques mesures de seguretat i, en algunes ocasions, forcen els accessos. No segueixen cap tècnica de sostracció i tenen una alta reincidència.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft