Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El govern preveu aprovar al ple la modificaciˇ de crŔdit per les obres del carrer Pere Badia
17/07/2017

Es farÓ amb una partida del Pla d'Asfaltat que desprÚs es recuperarÓ amb el PAM

El ple abordarà aquest dijous una modificació de crèdit per tal de poder avançar la licitació de la reforma del carrer Pere Badia.

El regidor socialista José Garcia n'ha donat detalls a l'entrevista a la Casa de la Vila d'Ona la Torre. Ha explicat que es mourà una partida de diners, inicialment prevista per a una nova fase del pla d'asfaltat, a la reforma del carrer Pere Badia.

D'aquesta manera es podrà avançar el procés de contractació de les obres, per tal que puguin començar a principis de l'any que ve.

Els diners que avanci ara l'Ajuntament per a aquestes obres es preveuen recuperar amb una subvenció de la Diputació. La resolució d'aquests ajuts, però, no arribarà fins desembre i per això l'equip de govern ha decidit avançar-se amb aquesta modificació de crèdit.

En l'ordre del dia del ple també hi figura una proposta per desvincular-se del contracte de la neteja del Consell Comarcal del Tarragonès. És un primer pas per tal que l'Ajuntament assumeixi la gestió directa del servei de deixalleria, que actualment depèn del Consell.

José Garcia també ha avançat que entre els temes que es debatran al ple hi ha la gestió dels gossos abandonats del municipi. En aquest cas l'equip de govern planteja recuperar la col·laboració amb el Consell Comarcal, que ha establert un nou contracte amb l'Úlitma llar de Reus, amb noves i millors condicions.

Garcia ha reconegut que l'obertura d'una gossera municipal a Torredembarra presenta moltes dificultats i, per això, de moment opten per aquesta solució.

El ple ordinari de juliol se celebrarà aquest dijous dia 20 a la tarda i el podreu seguir en directe a Ona la Torre.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft