Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els preus baixen dues dŔcimes al juliol a la demarcaciˇ de Tarragona
11/08/2017

La inflaciˇ anual puja fins al 1,7%, una dŔcima mÚs alta que l'any passat

Els preus han baixat dues dècimes al juliol a la demarcació de Tarragona, en relació amb el mes anterior. Si ho comparem amb ara fa un any, s'ha registrat un increment de l'1,7%. Això indica que la inflació interanual manté una lleugera tendència a l'alça. Fa onze mesos que els preus pugen en relació amb l'any passat, segons les dades de l'Institut d'Estadística espanyol.

Aquest increment de la inflació té a veure sobretot amb l'encariment del vestit, el calçat i el transport, molt influït pel comportament de la gasolina. Aquest mes de juliol el seu preu ha baixat, però no tant com el mateix mes de l'any passat, quan la inflació era negativa. Per contra, els productes que han frenat l'ascens de la inflació són els aliments, les begudes no alcohòliques i la factura elèctrica.

A Catalunya, els preus han caigut cinc dècimes al juliol, però han pujat un 1,9% en el darrer any. A l'Estat espanyol la tendència és similar, amb una baixada de preus de set dècimes el darrer mes i una inflació anual de l'1,7%.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Tarda Ús teva
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft