Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ciutadans demana apartar del cÓrrec a JosÚ Garcia fins que s'aclareixin els fets
11/08/2017

El partit taronja defensa que si el governador estÓ sota sospita per la seva feina, no pot seguir al capdavant de Governaciˇ

Davant de la polèmica, Ciutadans demana a José Garcia que s'aparti de les seves responsabilitats, fins que s'aclareixi el cas. Des del partit taronja diuen que defensen la presumpció d'innocència, però consideren que estant la seva feina sota sospita, Garcia no pot seguir al capdavant de l'àrea de Governació.

El partit que lidera Toni Cruz també ha demanat a l'alcalde que doni una explicació coherent sobre la troballa de la gravadora a la policia local. Tot i que no n'ha trascendit el contingut, Ciutadans apunten que hi podria haver enregistraments de suposades actuacions irregulars de Garcia en la tramitació de multes. Cruz acusa l'alcalde de tirar pilotes fora quan atribueix les gravacions a un entorn fosc que vol erosionar el govern.

En un comunicat públic, el portaveu de Ciutadans insisteix que el govern de Torredembarra es caracteritza per l'escàndol i la polèmica i recorda les multes a Solé i Solivellas i el suposat cas de frau elèctric de Lluís Suñé.

D'altra banda, en relació amb el bar NOSÉ i les queixes de veïns pels horaris de la terrassa, Ciutadans proposa que faci una taula rodona per analitzar el problema. Plantegen que hi participin els responsables del govern, la policia i els veïns de la zona per tal de trobar una solució coherent.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Tarda Ús teva
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft