Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Govern i sindicats es reuniran la setmana vinent pel quadrant de la policia
12/09/2017

El regidor de Governaciˇ anuncia que presentaran una nova proposta d'organitzaciˇ

Equip de govern i sindicats es tornaran a reunir dilluns que ve pel quadrant de la policial. El regidor de Governació, José Garcia, ha anunciat a Ona la Torre que hi presentaran una nova proposta d'organització i condicions laborals del cos.

Inicialment la reunió s'havia de fer aquest divendres, però s'ha desplaçat a dilluns per raons d'agenda de l'alcalde.

El regidor de Governació, José Garcia, creu que és una proposta assumible pels treballadors. Diu que és equilibrada i inclou algunes de les seves reivindicacions, si bé també contempla algunes renúncies per ambdues parts. Per aquest motiu confia que l'entesa serà possible.

Les negociacions del nou quadrant de la policia local van començar fa més d'un any i des de llavors hi ha hagut diverses propostes i contrapropostes per ambdues parts, si bé les posicions estaven més allunyades. El regidor de Governació explica que per aquest motiu es van donar un temps de marge i de reflexió, si bé assegura que no ha deixat d'haver-hi contactes informals.

L'actual quadrant de la policia es va aprovar fa uns dos anys i mig durant el govern de transició. El regidor de Governació afirma que en aquest temps han constatat que l'organització dels torns provoca algunes disfuncions dels serveis.

El quadrant recull l'organització d'horaris, torns i les condicions laborals de la policia local. Quan es va aprovar la seva reforma ja es va acordar que passat un any se'n faria una revisió si es detectaven disfuncions.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft