Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Aquesta nit hi haurÓ un tall general d'aigua a bona part de Torredembarra
13/09/2017

A causa dels treballs previs que farÓ Sorea per la substituciˇ de la canonada general

Sorea tallarà l'aigua a gairebé tot el poble aquesta nit. La companyia enceta avui els treballs previs per substituir la canonada general que abasteix el municipi. Aquesta nit el tall s'iniciarà a les 23 h i la previsió és que s'allargui fins a les 7 h. Afectarà tot Torredembarra, exceptuant les urbanitzacions Sant Jordi i Marítimes i el polígon de les Roques Planes.

Les obres de substitució de la canonada començaran dilluns que ve 18 de setembre i suposaran una inversió de 233 mil euros. Es calcula que estaran llestes a l'abril de l'any que ve. Es canviarà un tram de 600 metres de canonada que discorre pel centre del poble. Aquesta és la part més complicada d'arreglar quan hi ha avaries. Les obres provocaran també afectacions de trànsit de les que l'Ajuntament informarà pròximament.

L'actuació s'emmarca en les millores tècniques i ambientals de les xarxes d'aigua potable i clavegueram, que contempla el contracte de l'aigua. Segons la regidoria de Via Pública i Manteniment, la intervenció evitarà que s'hagin de fer talls d'aigua generals cada vegada que hi ha una avaria a la canonada general, que està bastant deteriorada.

La xarxa d'abastament d'aigua de Torredembarra està formada, bàsicament, per dos dipòsits de capçalera connectats per una canonada que abasteix bona part del municipi des d'un únic punt al camí de l'Era.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I desprÚs
Esports en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft