Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament obre un expedient informatiu per aclarir qui ha filtrat documents interns a la premsa
13/09/2017

El regidor JosÚ GarcÝa no descarta emprendre mesures judicials

L'Ajuntament ha obert un expedient informatiu per aclarir qui ha filtrat documents interns a la premsa. El tinent d'alcalde de Governació, José Garcia, ha explicat a Ona la Torre que ja s'ha demanat al secretari municipal que s'obri l'expedient per investigar l'origen d'aquestes filtracions, que són la base de diverses informacions aparegudes en un mitjà digital.

Garcia remarca que en alguns casos s'han filtrat documents interns als quals té accés molt poca gent i per això volen aclarir responsabilitats. Diu que, si es descobreix que les filtracions han sortit de funcionaris s'obriran expedients sancionadors. No es descarta emprendre mesures judicials si, al final de la investigació, es considera pertinent.

Garcia també ha explicat que encara desconeixen el contingut de la gravadora que es va localitzar a la seu de la policia local. Recorda que està sent investigada per la fiscalia.

Les filtracions a la premsa apuntaven a una gestió suposadament irregular de dues multes. Des del govern s'ha replicat que no hi ha res d'anormal, ni cap tracte de favor. En una altra s'apuntava que alguns agents de la policia s'havien queixat que els amagaven informació sobre les terrasses. Sobre aquest tema el govern va informar que les competències d'inspecció de terrasses s'han traspassat a la regidoria de Comerç.

Davant d'aquestes informacions, l'equip de govern va arribar a emetre un comunicat atribuint les filtracions a un petit grup de funcionaris vinculat amb l'època Masagué, a qui acusen d'intentat desgastar el govern, intoxicant l'opinió publica.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I desprÚs
Esports en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft