Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La supressiˇ del pas soterrat, primer pas per arreglar l'entorn de l'estaciˇ
11/10/2017

Les obres acabaran aquest dimecres

Les obres de supressió del pas soterrat de davant de la Renfe acaben aquest dimecres. Els treballs que ja van quedar pràcticament enllestits la setmana passada, s'han completat aquests darrers dies amb la construcció d'un rebaix a la vorera, per tal de facilitar el pas de persones amb mobilitat reduïda.

El regidor de Manteniment i Via Pública, Vale Pino, s'ha mostrat satisfet de l'execució d'aquesta obra, que ha permès eliminar un pas inservible de feia anys i que s'havia convertit en un obstacle i un cau de runa.

Pino ha avançat que de cara l'any que ve, l'Ajuntament estudiarà una millora integral de l'entorn de l'estació. El regidor ha explicat que estaven a l'espera de la construcció de la nova estació, però que després de la seva desaparició dels pressupostos de l'Estat creuen que no poden esperar més per arreglar l'entorn.

El regidor de manteniment afirma que els diputats socialistes seguiran pressionant a l'Estat perquè executi el projecte de nova estació, al qual es va comprometre ja fa tres anys.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La tarda Ús teva
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft