Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
SolÚ (PSC) agraeix la voluntat de diÓleg de Puigdemont, per˛ tem que sigui tacticisme
11/10/2017

El regidor socialista afirma que ahir se sentia molt angoixat per la situaciˇ

El regidor socialista Jordi Solé ha agraït la valentia de Carles Puigdemont per frenar la declaració unilateral d'independència davant les peticions de diàleg dels últims dies. Solé ha reconegut a Ona la Torre que va viure la jornada d'ahir angoixat i creu que ningú s'esperava allò que va acabar passant.

Després d'escoltar el discurs del president de la Generalitat, Solé creu que s'obre una possibilitat per establir un diàleg. Opina també que si Puigdemont va parlar ahir de manera sincera i no es tracta de cap tacticisme, el PSC i el PSOE han de jugar un paper important en la mediació.

Això sí, Solé reconeix que el Partit Popular té marge de maniobra per prendre decisions, perquè té la majoria absoluta al Senat. Apunta que l'aplicació de l'article 155 no tindria cap sentit i reconeix que l'espanta quina pugui ser la reacció del govern de Madrid.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Cocodril Club
I desprÚs
Estrenes


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft