Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
N˙ria Gˇmez (PP) creu que Puigdemont ha portat la situaciˇ catalana a un carrerˇ sense sortida
13/10/2017

La regidora torrenca es mostra "trista i preocupada"

La regidora del Partit Popular a Torredembarra, Núria Gómez, s'ha mostrat "trista i preocupada" per la situació política que viu Catalunya. Gómez opina que s'està vivint una situació molt tensa i que el discurs de Carles Puigdemont el passat dimarts ha deixat una sensació de neguit general.

També apunta que Catalunya està dividida i que l'actitud del president de la Generalitat no contribueix a arreglar la situació. La regidora torrenca creu que Puigdemont ha portat el país a un carreró sense sortida.

Respecte a la resposta del govern de Madrid, Gómez es mostra favorable a la reforma constitucional que va plantejar el PSOE i sobre el qual el PP es va mostrar favorable a negociar. Creu que és el moment d'abordar aquesta reforma, perquè hi ha un consens entre els dos partits majoritaris i Ciutadans.

Finalment, Gómez també creu que la situació a Catalunya hauria de tenir conseqüències a Torredembarra i que, davant el consens entre PP i PSOE a nivell estatal, el PSC hauria de plantejar-se trencar el pacte de govern amb ERC i ABG.

La regidora popular creu que la situació a Catalunya està afectant la política local, ja que s'estan deixant de banda algunes qüestions municipals.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Bressol de lletraferits
I desprÚs
La Torre de set


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft