Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Núria Gómez (PP) creu que Puigdemont ha portat la situació catalana a un carreró sense sortida
13/10/2017

La regidora torrenca es mostra "trista i preocupada"

La regidora del Partit Popular a Torredembarra, Núria Gómez, s'ha mostrat "trista i preocupada" per la situació política que viu Catalunya. Gómez opina que s'està vivint una situació molt tensa i que el discurs de Carles Puigdemont el passat dimarts ha deixat una sensació de neguit general.

També apunta que Catalunya està dividida i que l'actitud del president de la Generalitat no contribueix a arreglar la situació. La regidora torrenca creu que Puigdemont ha portat el país a un carreró sense sortida.

Respecte a la resposta del govern de Madrid, Gómez es mostra favorable a la reforma constitucional que va plantejar el PSOE i sobre el qual el PP es va mostrar favorable a negociar. Creu que és el moment d'abordar aquesta reforma, perquè hi ha un consens entre els dos partits majoritaris i Ciutadans.

Finalment, Gómez també creu que la situació a Catalunya hauria de tenir conseqüències a Torredembarra i que, davant el consens entre PP i PSOE a nivell estatal, el PSC hauria de plantejar-se trencar el pacte de govern amb ERC i ABG.

La regidora popular creu que la situació a Catalunya està afectant la política local, ja que s'estan deixant de banda algunes qüestions municipals.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I després
Esports en Xarxa


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft