Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'alcalde i alguns regidors del govern van treballar el 12-O
13/10/2017

L'Ajuntament de Torredembarra va estar obert per atendre els ciutadans

L'Ajuntament de Torredembarra va obrir ahir les seves portes, coincidint amb la festa de la Hispanitat. L'alcalde i alguns regidors del govern van atendre els ciutadans des de les 10 del matí fins a les 14 h, tot i tractar-se d'un dia festiu.

Hi van anar a treballar els regidors de govern d'ERC i l'ABG, però no els del PSC. Segons ha explicat l'alcalde Eduard Rovira, també van anar un parell d'empleats del consistori de manera voluntària. Tots ells van atendre alguns ciutadans que es van apropar a l'Ajuntament.

Sobre el fet d'obrir les portes a l'Ajuntament, i més enllà de la reivindicació de treballar pel 12 d'octubre, Rovira assenyala que molts dies festius també es permet l'entrada al castell i que, a nivell de legislació laboral, el fet d'haver treballat ahir no afecta els representants polítics.

L'any passat, l'alcalde i els regidors d'ERC i l'ABG ja van decidir treballar el dia de la Constitució. En aquell cas, alguns treballadors també ho van sol·licitar, però es va descartar per evitar demandes.

El de Torredembarra no va ser l'únic ajuntament que va obrir portes ahir al Camp de Tarragona. Molts alcaldes i regidors de municipis governats pel PDeCAT, ERC i la CUP van atendre els ciutadans, tot i que en la majoria de casos, no es van poder fer tràmits administratius ni atenció al públic.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Bressol de lletraferits
I desprÚs
La Torre de set


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft