Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament preveu reduir l'IBI un 1,5% l'any que ve
13/10/2017

Aquesta Ús la proposta amb quŔ treballa l'equip de govern

L'Impost de Béns Immobles, l'IBI, es rebaixarà un 1,5% l'any que ve. Aquesta és la previsió amb què treballa l'equip de govern municipal, mentre s'acaben de polir les modificacions de les ordenances fiscals i els pressupostos de 2018.

El tinent d'alcalde d'Hisenda, Josep Maria Guasch, ha explicat a Ona la Torre que la setmana passada ja van presentar a l'oposició un primer esborrany dels canvis en impostos i taxes i que la setmana que ve ja els passaran el document definitiu.
Guasch diu que estan treballant per poder reduir l'IBI un 1,5% i que gairebé es pot donar per feta aquesta rebaixa.

El tinent d'alcalde d'Hisenda reconeix que aquesta rebaixa és petita, però recorda que se suma a les que ja s'han aplicat en els darrers exercicis. D'aquesta manera, diu, en tres anys s'haurà aconseguit rebaixar l'IBI un 5%.

L'Impost de Béns Immobles és una de les principals fonts directes d'ingressos dels Ajuntaments. Per aquest motiu, Josep Maria Guasch, diu que no es poden plantejar rebaixes més fortes. Exposa que, a Torredembarra, reduir l'IBI un 1% equival a deixar d'ingressar 100 mil euros.

Les ordenances fiscals es portaran a aprovació en un ple extraordinari, que s'ha previst per dimarts 24 d'octubre al matí.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Esports en Xarxa
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft