Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El sou dels empleats municipals augmentarÓ un 1% l'any vinent
20/10/2017

El ple tambÚ va ratificar l'adjudicaciˇ del servei de llogier d'embarcacions a motor

Els empleats públics de l'Ajuntament de Torredembarra veuran augmentat el seu sou un 1% de cara a l'any vinent. Així es va aprovar al ple d'ahir amb els vots favorables de tots els grups municipals excepte la CUP que s'hi va abstenir.

L'alcalde Eduard Rovira va explicar al ple que aquest és l'augment màxim que se'ls permet aprovar a partir dels Pressupostos Generals de l'Estat. La mesura s'aplicarà per al sou base, triennis, destí i específic.

D'altra banda, el ple també va aprovar per unanimitat la inclusió de l'Associació de Bars i Restaurants del nucli antic en el Consell Municipal de Turisme. En aquest punt, alguns partits de l'oposició com el PP, el PDeCAT i Ciutadans van aprofitar per lamentar que aquest consell no està funcionant com voldrien.

Finalment, també es va ratificar el decret per adjudicar l'explotació del servei de lloguer d'embarcacions a motor a la platja del Barri Marítim dins del Pla d'Usos 2017-2021. En aquest cas, va ser amb el vot favorable del govern i la CUP i l'abstenció de la resta de grups.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft