Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
LluÝs Su˝Ú, citat a declarar el 17-N en relaciˇ a l'autoritzaciˇ per un acte p˙blic de l'ABG
16/11/2017

El jutjat n˙mero 7 del Vendrell tambÚ crida el sotsinpector de la Policia, Miquel └ngel Marchal, i el sergent Ricard Garcia

El tinent d'alcalde Lluís Suñé, el sotsinspector Miquel Àngel Marchal i el sergent Ricard Garcia han estat citats a declarar al jutjat del Vendrell aquest divendres 17 de novembre.

El diari digital La República Checa publica aquest dijous que el jutjat número 7 del Vendrell els ha citat en qualitat d'investigats, en relació amb un acte públic que l'ABG va fer l'agost de l'any passat.

Segons el diari digital, l'Ajuntament hauria autoritzat aquest acte, tot i que hi havia un informe negatiu de policia, perquè no es comptava amb l'assegurança adequada. El jutge investigaria si hi podria haver hagut un tracte de favor en la concessió del permís.

La República Checa apunta que aquesta investigació és una de les que s'hauria obert arran de la documentació que els Mossos d'Esquadra van requerir a l'Ajuntament el passat mes de març. Segons el digital eren documents relacionats a expedients sancionadors, contractació i el pagament d'hores extres.

Des del govern han exposat en reiterades ocasions que aquestes investigacions es basen en denúncies anònimes, sorgides de gent propera a l'entorn de l'exalcalde Daniel Masagué que intenta entorpir l'acció del nou govern.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft