Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La Biblioteca programa dues sessions de biblioterÓpia aquest mes
21/11/2017

Les xerrades seran impartides per Carme Torrella, del grup Clima i Creixement

La Biblioteca Mestra Maria Antònia recupera aquest mes de novembre el seu projecte de Biblioteràpia, impartit per Carmen Torrella, del grup Clima i Creixement. Consistirà en dues sessions, la primera de les quals es farà aquest divendres a les 5 del tarda.

Aquest cicle, que es va començar a fer a la biblioteca el 2015, té com a objectiu central l'usuari, entenent la lectura com un hàbit beneficiós per a l'individu, per al seu creixement integral. Es tracta de fomentar lectures que obrin la ment i l'esperit del lector.

Les sessions d'enguany parlaran sobre l'amor sense possessió i sobre aprendre a dir 'no'. Carmen Torrella explica que el principi bàsic d'aquests tallers serà treballar sobre les prioritats que tenim nosaltres mateixos.

Torrella també explica que aquestes formacions consistiran en sessions molt dinàmiques i amb una gran implicació dels participants.

També es farà un altre taller el 29 de novembre i per apuntar-s'hi, cal anar al taulell de la biblioteca o enviar un correu electrònic a biblioteca@torredembarra.cat.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft