Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Associaciˇ d'Aturats es prepara per escollir nova junta
14/11/2017

Aquest divendres hi ha assemblea a les 4 de la tarda

Els membres de l'Associació d'Aturats de Torredembarra i el Baix Gaià triaran la nova junta directiva de l'entitat en les properes setmanes. Recentment ha tingut lloc una assemblea en la qual es va fer una crida a possibles candidats a formar la nova junta. Carmelo Alba, l'actual president de l'entitat, no pot continuar exercint aquest càrrec per motius laborals i ha explicat, a Ona la Torre, que s'ha emplaçat a les persones que formen part de l'associació a presentar els seus projectes i propostes amb la finalitat de triar una nova junta.

L'actual president de l'entitat ha explicat a Ona la Torre que la majoria de propostes que es van abordar a la primera assemblea són bastant continuistes amb la feina que s'ha fet fins ara a l'entitat. Ara bé, ha volgut destacar que està sobre la taula la formació d'una junta directiva més preparada i més jove, amb la intenció de fomentar nous projectes de feina, com ara la creació d'una cooperativa.

La propera assemblea de l'entitat tindrà lloc el divendres 17 de novembre a les quatre de la tarda al local de l'associació, ubicat al Carrer Capella número 6 de Torredembarra.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft