Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ciutadans demana mÚs vigilÓncia al carrer Sant AdriÓ per prevenir l'incivisme i la inseguretat
14/11/2017

Presentaran una mociˇ per demanar que s'adoptin mesures

Ciutadans demanen la instal·lació de càmeres de seguretat al carrer de Sant Adrià, prop del Casal Municipal. El portaveu de la formació taronja, Toni Cruz, ha explicat que han rebut múltiples queixes de veïns de la zona, per problemes d'incivisme, sorolls i conductes sospitoses.

Per aquest motiu han decidit presentar una moció al ple de novembre, demanant que s'intensifiqui la vigilància en aquesta zona.

El portaveu de Ciutadans creu que la instal·lació de càmeres de videovigilància seria una bona solució. Recorda que aquesta mesura ja s'està estudiant per controlar els passos soterrats.

La instal·lació de càmeres de videovigilància ha de venir avalada per un permís del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Aquest s'ha de fonamentar en proves fefaents que el punt és conflictiu. Per aquest motiu, Cruz creu que la policia local hauria d'intensificar el control d'aquesta zona, per aixecar acta de tot el que hi passa.

En la moció també es plantejarà la instal·lació d'un pipican, prop de la pista de petanca, per acabar amb els problemes de brutícia i excrements de gossos.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I desprÚs
Top Ranking


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft