Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Aquest dimarts, ˙ltim dia per presentar ofertes per gestionar el bar del Casal de la MarÝtima
20/11/2017

L'adjudicaciˇ es farÓ per un termini de dos anys

Aquest dimarts, 21 de novembre, acaba el termini per presentar a l'Ajuntament les sol·licituds per assumir la gestió del bar del Casal de la Marítima. L'adjudicació serà per un termini de dos anys i el consistori ha fixat un cànon mínim de 120 euros anuals.

A partir d'aquesta quantitat de partida, les persones interessades a fer-se amb la gestió del bar han de presentar les ofertes del que estarien disposats a pagar. A banda del preu, també es tindran en compte altres criteris de tipus tècnic com l'horari que estan disposats a fer o els serveis que prestaran.

En una entrevista recent a la Casa de la Vila, l'alcalde Eduard Rovira va explicar que el bar del Casal de la Marítima s'havia hagut de tancar per recomanació del síndic de Greuges, arran d'una denúncia que havien presentat Ciutadans. L'establiment es trobava en situació irregular des de fa temps, però el govern volia mantenir el servei mentre es feia tot el procediment per treure-ho a concurs i adjudicar-lo de nou.

En un primer moment, l'Associació de Veïns de la Marítima Nord va buscar una persona per oferir el servei de bar, però aquest vincle ja es va crear en una situació irregular. Segons Rovira, quan van accedir al govern, van voler posar fil a l'agulla per regularitzar la situació i refer el conveni amb l'associació. En aquest sentit, els veïns volien només tenir les oficines i el local i que el servei de bar anés per separat.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I desprÚs
Top Ranking


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft