Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
Instal·len un semàfor per facilitar l'accés a peu al cementiri i el polígon
14/11/2017

També s'ha habilitat una mitjana per evitar canvis de sentit improcedents a l'antiga N-340

L'àrea de Via Pública i Manteniment està instal·lant un nou semàfor a la carretera local T-214, a l'entrada del poble. Aquest semàfor, pensat sobretot per als vianants, està ubicat a l'altura de l'antiga Sínia, on arrenca el camí cap a Altafulla. La seva instal·lació permetrà millorar la connexió a peu entre el poble i el cementiri i el polígon, que estan a l'altra banda de la carretera.
Ja existia un altre semàfor en aquella zona, però queda molt més amunt i obligava als vianants a fer un tomb molt important.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, ha explicat que també s'està aprofitant aquesta intervenció per construir una petita vorera. L'objectiu és facilitar l'accés a peu al cementiri i al polígon.

Vale Pino ha explicat que tenen en cartera altres projectes per acabar de condicionar aquella zona d'accés al poble. Ha explicat que, en els pressupostos de l'any que ve, li agradaria incloure una partida per arreglar l'aparcament de la zona esportiva municipal.

D'altra banda, aquests dies ha acabat la instal·lació d'una mitjana a l'antiga N-340, a l'altura de l'escola l'Antina. Pino explica que aquesta mitjana està pensada per evitar els canvis de sentit a mitja carretera en aquest punt, que és molt sensible. D'aquesta manera es veuen obligats a anar a donar el tomb a les rotondes de Clarà o del carrer Pescadors.

Tant la instal·lació del semàfor, com la de la mitjana estan contemplades en les inversions per aquest 2017.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I després
Top Ranking


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft