Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Obert el termini de licitaciˇ de les obres per remodelar el carrer Pere Badia
22/11/2017

El pressupost previst Ús d'uns 308.000 euros i el termini d'execuciˇ de les obres Ús de tres mesos

L'Ajuntament de Torredembarra ja ha obert el termini de licitació de les obres del projecte de remodelació del carrer Pere Badia. El pressupost previst és d'uns 308.000 euros i el termini d'execució de les obres és de tres mesos.

Les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al pròxim 18 de desembre.

La reforma del carrer Pere Badia és un dels projectes més ambiciosos que té l'Ajuntament sobre la taula. Es preveu ampliar les voreres d'ambdós costats i equipar el carrer amb arbrat i mobiliari urbà. D'aquesta manera es vol donar continuïtat a l'eix comercial que marca el carrer Antoni Roig.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, confirmava fa uns dies en una entrevista a Ona la Torre que, si no hi ha entrebancs, les obres del carrer Pere Badia podrien començar a finals de gener.

Pino recordava que les obres es faran per fases, per tal de minimitzar les molèsties. També es vol evitar que interfereixin en activitats com la desfilada de Carnaval o les processons de Setmana Santa.

Les obres afectaran sobretot la superfície del carrer, ja que bàsicament es refaran les voreres. Només està previst soterrar els cables de serveis que segueixen a l'aire davant de la plaça Mossèn Joaquim Boronat. Aquest espai també es transformarà amb un traçat amb plataforma única, donant continuïtat al carrer Antoni Roig.

Quan es va presentar el projecte es va anunciar que comptaria amb un pressupost de 373 mil euros, una mica superior al que apareix finalment a la licitació. D'aquest import, 228 mil es preveuen finançar amb un ajut del Pla d'Acció Municipal de la Diputació. Aquesta convocatòria de subvencions es resoldrà al desembre.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft