Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament renova el conveni amb Torrecat
04/12/2017

L'entitat tÚ cura d'unes quaranta col˛nies de gats de carrer

Nou impuls a l’Associació Torrecat de Torredembarra. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament ha aprovat, un any més, la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Associació Torrecat, per a subvencionar les despeses derivades de l’esterilització, manteniment i control dels gats a les colònies de Torredembarra durant l’any 2017.

 

L’ajut acordat per enguany ha estat de 2.000 €., 500 més que els anys anteriors. Des de l’entitat celebren aquest augment, que els permetrà compensar la baixada de l’import de la subvenció de la Diputació. La presidenta de Torrecat, Carme Alonso, ha explicat que la gran part del seu finançament depèn de les aportacions dels socis i voluntaris, que actualment gestionen gairebé 400 gats.

 

Alonso ha demanat des d’Ona La Torre comprensió i respecte per la tasca que realitza Torrecat. Ha recordat l’important paper dels gats per evitar la proliferació de rates i ha detallat que compten amb l’autorització de l’Ajuntament per alimentar gats de carrer i controlar les colònies de gats.

 

En aquests moments, Torredembarra disposa de quaranta colònies controlades, bona part d’aquestes es troben en zones limítrofes entre la trama urbana i la rural. Es calcula que en aquestes colònies, gestionades directament per Torrecat, hi viuen prop de 370 gats.

 

L’entitat incideix en la necessitat de prioritzar l’adopció en comptes d’optar per la compra d’animals per a regalar. Aquest serà un dels missatges principals que Torrecat farà arribar en la campanya nadalenca. Tenen previst aquests dies instal·lar una parada informativa a la plaça Mossèn Joaquim Boronat on vendran articles que els permeti ajudar a finançar-se. També tenen un compte a La Caixa on poder fer donacions amb bonifiacions fiscals.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Esports en Xarxa
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft