Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Surt a licitaciˇ el servei de neteja de la Zona Esportiva Municipal
05/12/2017

Confien en quŔ lĺempresa que guanyi el nou concurs respongui a les expectatives i a les necessitats de neteja reals de la ZEM

El servei de neteja a la Zona Esportiva Municipal ha sortit a licitació i el termini per presentar ofertes finalitza el 8 de gener. Aquesta és la segona vegada en aquest mandat que s’obre concurs per aquest servei després que l’Ajuntament de Torredembarra decidís rescindir el contracte amb l’empresa guanyadora en el primer concurs per diverses irregularitats.

 

Ara, es confia en què l’empresa que guanyi el nou concurs respongui a les expectatives i a les necessitats de neteja reals de la ZEM. L’Ajuntament licita un contracte més ambiciós econòmicament que l’anterior amb la voluntat d’afavorir el concurs de més empreses i amb millors propostes.

 

El regidor d’Esports, Raül Garcia, entrevistat a Ona la Torre, es mostrava satisfet d’estar complint un dels compromisos de govern, com era el de posar ordre en alguns serveis i contractes que estaven en precari.

 

 

El nou contracte per al servei de neteja complementa el que s’ha publicat recentment per cobrir el servei d’atenció a l’usuari, monitoratge i socorrisme a la ZEM i el de manteniment de les instal·lacions esportives, que ha de licitar-se en breu.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Llargs i curts
I desprÚs
Sons a cau d'orella


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft