Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Pau Abellˇ presentarÓ a Torredembarra el seu treball de recerca reconegut per la Societat Catalana de Biologia
05/12/2017

El Centre d'Estudis i l'Antena del Coneixement organitzen l'acte

La ictiodiversitat a la platja de Torredembarra és el tema central del treball de recerca que el Centre d’Estudis Sinibald de Mas presentarà aquest dijous a la Biblioteca Mestra Maria Antònia. L’acte, que començarà a les sis de la tarda, comptarà amb l’autor del treball, Pau Abelló. L’autor ha explicat al Racó del Centre, l’espai radiofònic del Centre d’estudis, que a la platja de Baix a Mar es poden localitzar una gran diversitat d’espècies.

 

Comparant les seves observacions dels peixos i els hàbitats marins amb dades d’estudis anteriors, ha detectat que la fauna marina ha anat canviant gradualment durant els darrers anys a causa, entre d’altres factors, de la pujada de la temperatura del mar.

 

El treball de Pau Abelló, titulat “La ictiodiversitat a la platja de Torredembarra. La distribució dels peixos a la sorra,les roquetes, l’antina i el bloc”, ha estat premiat enguany per la Societat Catalana de Biologia.

 

L’acte d’aquest dijous està organitzat pel Centre d’Estudis Sinibald de Mas i l’Antena del Coneixement de la URV. És d’entrada gratuïta i obert a tothom.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carta de clÓssics
I desprÚs
Llargs i curts


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft