Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Sessiˇ de contes familiars a la Biblioteca Mestra Maria Ant˛nia
11/12/2017

L'espectacle estÓ basat en els llibres que els clubs de lectura han llegit enguany

 

"Tomba la tinta" és l’espectacle familiar amb què la Biblioteca Mestra Maria Antònia vol felicitar el Nadal a tos els participants del Club de Lectura per a mestres que han inaugurat aquest any com a nova activitat. 

L’espectacle, a càrrec d’Assumpta Mercader, narradora, actriu i titellaire, tindrà lloc el proper dilluns dia 11 a les 17.30 h a Sala de Formació de la mateixa Biblioteca. ‘Tomba la tinta’ està basat en dos llibres: “Errata” llegit en el mateix marc del Club i “Un pot” de Pruden Panadès, amb il·lustracions de La page i editat per Pol·len edicions i La paga Edit_a, dues editorials implicades en l’edició ecològicament sostenible i de proximitat. 

Per tal de poder assistir a l’espectacle, cal recollir la invitació per a cada membre de la família a la mateixa biblioteca o a la biblioplatja. També es pot sol·licitar per correu electrònic a:biblioteca@torredembarra.catBusques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Informatiu d'Ona la Torre (R)
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft