Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Els socialistes del Baix GaiÓ comencen la seva campanya a Roda de BerÓ
07/12/2017

Rosa Maria Ibarra i Carles Castillo han presentat les propostes del PSC per al 21D

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha fet aquest dimecres un míting a Roda de Berà amb la presència dels caps de cartell per Tarragona, Rosa Maria Ibarra i Carles Castillo. Els socialistes torrencs també han estat presents, donant suport a la candidatura nacional de Miquel Iceta.

Des de l’escenari del Casal de les Monges, Castillo va dirigir la mirada cap al Partit Popular i va voler desmarcar-se’n assegurant que els socialistes tenen propostes per al futur de Catalunya.

Castillo va condensar les propostes socialistes en el que han anomenat "les 4 R". Així parlen de Reconeixement, per proclamar el caràcter plurinacional de l'Estat; Representativitat, per millorar la configuració del Senat, prenent com a model els lands alemanys; de Regles clares, en referència a un repartiment clar de competències, i de Recursos, reformulant el finançament amb un reequilibri de les inversions. 

Per la seva banda, Ibarra ha retret que en els darrers set anys la inversió ha baixat un 73% a la demarcació, quan les comarques gironines, en comparació al Camp i l'Ebre, reben el doble d'inversió.

El míting del PSC a Roda de Berà ha estat organitzat per les agrupacions socialistes de Torredembarra, Altafulla, Creixell, El Catllar, Vespella i Roda.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft