Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Es desestima la peticiˇ de reprovaciˇ del regidor LluÝs Su˝Ú
10/01/2018

El ple extraordinari per reprovar Su˝Ú s'ha celebrat aquest dimecres i ha estat foršat pels grups de l'oposiciˇ de Ciutadans, PP i Avui DemocrÓcia.

Es desestima la petició de reprovació del regidor Lluís Suñé, debatuda aquest dimecres en el ple de Torredembarra.

Un ple extraordinari demanat pels grups de l'oposició Ciutadans, Partit Popular i Avui Democràcia.
Els grups sol·licitants han insistit en la necessitat de reprovar Suñé per un suposat cas de frau elèctric en el seu antic negoci, el bar l'Auca Taverna. 

Per la seva banda Suñé ha afirmat de manera contundent que ell no havia comès els fets dels que l'acusa l'oposició i diverses fonts periodístiques apunten.

L'equip de govern i en particular, l'alcalde de Torredembarra, també han estat acusats en diverses ocasions d'amagar informació sobre el cas i de protegir el regidor de Serveis Socials. Eduard Rovira ha lamentat les acusacions i ha assegurat que cal respectar la presumpció d'innocència de Suñé, que ni tan sols ha estat citat per la justícia, malgrat la suposada denúncia que hauria fet la comercialitzadora Endesa, segons publica precisament avui el Diari de Tarragona.

El plenari d'aquest dimecres s'ha celebrat en un ambient tens, on no han faltat retrets d'una i altra banda i on, fins i tot, tant PP com Ciutadans han demanat la dimissió de l'alcalde.

(SEGUIRÀ AMPLIACIÓ)Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft