Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Alumnes Erasmus visiten Torredembarra en el marc del projecte "Same but different"
11/01/2018

Els alumnes venen de quatre centres europeus i participen junt amb l'Institut torredembarra d'un projecte d'intercanvi cultural.

Torredembarra acull aquests dies una delegació d'alumnes d'Erasmus de diferents territoris europeus amb els quals hi té contacte l'Institut Torredembarra.

En total es tracta de 42 alumnes de 13 a 17 anys i una quinzena de professors de cinc centres diferents:

- Agrupamento de Escolas de São Lourenço – Valongo (Portugal).
- Holbergskolen – Dianalund (Dinamarca).
- I.S.I.S.S. E.Mattei – Aversa (Itàlia)
- Martin-Luther-King Gesamtschule – Ratingen (Alemanya), que n'és el centre coordinador.
- Institut torredembarra

Tots ells participen, fins al dia 16 d'aquest mes en el projecte "Same but different" a través del qual es vol enfortir la competència comunicativa i interactiva en idiomes estrangers dels alumnes, utilitzant l'anglès com a llengua de treball.


A més d'apropar-los a diferents cultures amb les quals sovint hi tenen contacte de manera virtual però que no coneixen realment, cosa que afavoreix la creació d'estereotips o prejudicis.


Els objectius principal d'aquest projecte és el de fomentar una millor comprensió entre persones i cultures, mostrar els avantatges que suposa la diversitat i, finalment ,ajudar a resoldre i prevenir els conflictes interculturals.


Aquest dijous la delegació d'alumnes Erasmus ha estat rebuda al consistori torrenc, per part de la corporació municipal.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia (R)
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft