Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'equip de govern de Torredembarra es mantÚ malgrat les demandes de dimissiˇ
11/01/2018

Les demandes de dimissiˇ per a l'alcalde i el regidor de Serveis Socials de Torredembarra no han fet variar la postura de l'equip de govern municipal,

Després del ple d'aquest dimecres el pacte de govern entre ERC, el PSC i l'ABG segueix intacte. No hi ha canvis de cadires, Lluís Suñé no ha sigut reprovat pel plenari ni ha dimitit. Es continua, doncs, amb un dels principis bàsics dels tres grups que governen Torredembarra, acabar la legislatura.

Aquest és un dels motius esgrimits per l'alcalde Eduard Rovira en nombroses ocasions per fer valer la força de l'equip de govern que encapçala enfront de les crítiques i suspicàcies de l'oposició ja sigui per qüestions de caràcter més polític, com la posició del PSC en tot el procés com per les actuacions del regidor socialista de Governació amb la policia o, ara, pel cas Suñé.


És una postura, la de l'alcalde, que l'oposició sovint ha posat en entredit, especialment des del grup de Ciutadans, com dèiem, que acusava l'equip de govern de traspassar línies vermelles.


En el cas Suñé, Rovira ha defensat la presumpció d'innocència del regidor alhora que manté que el lideratge de vegades vol dir "aguantar l'envestida i no caure en la precipitació".

Per la seva banda des del PSC s'assegura que es va parlar amb Lluís Suñé de manera privada i que van decidir respectar el seu temps perquè donés explicacions.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I desprÚs
Top Ranking


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft