Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Ciutadans, PP i Avui DemocrÓcia no aconsegueixen que el ple de Torredembarra reprovi Su˝Ú
11/01/2018

Els convocants del ple extraordinari es mostren belĚligerants amb Su˝Ú i amb l'equip de govern municipal de Torredembarra per˛ no aconsegueixen les di

El ple extraordinari que tenia com a únic punt de l’ordre del dia la reprovació del regidor Lluís Suñé, com dèiem, ha estat convocat per tres dels cinc grups de l’oposició, Ciutadans, Partit Popular i Avui Democràcia.

Tots ells han carregat contra Suñé per no haver donat explicacions quan se li van demanar i han justificat l’oportunitat del ple, precisament per forçar que el regidor trenqués el seu silenci. A més, n’han demanat la dimissió, tant d’ell com de l’alcalde, Eduard Rovira, a qui han acusat d’encobrir Suñé.

La regidora del Partit Popular, Núria Gómez, ha retret a Rovira que mantingui al govern un regidor “en entredit” i ha assegurat que el desenvolupament d’aquest cas és un “escarni” per a la població.

En la mateixa línia, la regidora d’Avui Democràcia, Rosa Maria Guasch, ha lamentat el silenci de Suñé respecte al cas i ha acusat tots els membres de l’equip de govern de còmplices del regidor.

Per la seva banda el portaveu de Ciudadanos a l’Ajuntament de Torredembarra, Toni Cruz, s’ha centrat en la postura de l’alcalde davant del cas i ha lamentat que es mantingui a Suñé en el seu càrrec amb la única voluntat de mantenir el pacte de govern.

Des de Ciutadans s’ha donat per tancat el cas Suñé, amb la celebració d’aquest ple. Així, han afirmat que no tornaran a demanar-ne més explicacions malgrat que finalment no s’ha aprovat la reprovació del regidor ni aquest ha dimitit com li demanaven els tres grups de l’oposició impulsors del ple.

 



Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I desprÚs
Top Ranking


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft