Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
LluÝs Su˝Ú nega haver punxat ni manipulat mai la llum
11/01/2018

El regidor de Serveis Socials es defensa en el plenari extraordinari celebrat aquest dimecres amb l'objectiu de reprovar-lo.

Lluís Suñé, assegura que no ha punxat ni manipulat mai la llum. D'aquesta manera el regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Torredembarra, s'ha defensat en el ple extraordinari celebrat per reprovar l'edil. Un ple que s'ha celebrat gairebé un any després que es conegués la notícia d'un possible frau elèctric que hauria comès al seu antic bar, l'Auca Taverna. Aquesta notícia ja va propiciar un plenari que es va suspendre abruptament per l'aparició d'un document d'origen no confirmat, on, suposadament, Suñé reconeixeria un deute amb Endesa.


Des d'aleshores Suñé ha mantingut silenci sobre el cas. Fins aquest dimecres quan ha negat els fets i haver rebut cap notificació de denúncia.

El regidor de l'ABG ha lamentat les acusacions fetes pels tres grups de l'oposició que han forçat el ple extraordinari, Ciutadans, PP i Avui Democràcia. I s'ha mostrat especialment molest amb la regidora Rosa Maria Guasch, per treure a col·lació d'altres casos amb companys de govern assenyalats per cometre errors en el seu àmbit privat.
Suñé ha assegurat que ell no és cap delinqüent ni mala persona i ha demanat que el deixin acabar la feina al capdavant de la regidoria abans d'abandonar la política, a finals de la legislatura.

Aquestes són les principals declaracions de Suñé en el ple, ja que no ha tornat a intervenir i s'ha absentat de la seva cadira a la sala mentre han durat les rèpliques de l'oposició i únicament ha tornat per votar. Per la seva banda, Clara Solivellas, companya de govern i de partit, ha seguit el ple des de la zona de públic, ja que és l'advocada de Suñé i no ha volgut intervenir com a regidora.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Dancing International
I desprÚs
Top Ranking


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft