Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La direcciˇ de la UDT continuarÓ fins al 30 de juny
12/01/2018

La junta directiva de la UDT haurÓ de romandre al capdavant de l'entitat fins que acabi la temporada si no es crea una junta gestora provisional.

La junta directiva de la UDT haurà de romandre al capdavant de l'entitat fins que acabi la temporada si no es crea una junta gestora provisional. És una de les opcions que baralla la junta dimissionària amb vista a l'assemblea que se celebrarà el pròxim 27 de febrer.
Aleshores es comunicarà als socis de manera oficial la intenció de la junta de dimitir i la voluntat que se'n faci càrrec una gestora fins que es puguin celebrar eleccions. Aquesta possibilitat, però, sembla poc probable i Àngela Pijuan, com a presidenta i la resta de l'equip, haurà de portar les regnes de l'entitat com a mínim fins al 30 de juny, tal com estableix la Federació Catalana de Futbol a la qual pertany la UDT.


Des de la regidoria d'Esport s'està mediant per reconduir la crisi que viu l'entitat i el seu titular, Raül Garcia, ha valorat positivament les converses mantingudes amb l'entitat i creu que és el moment d'unir esforços per fer-la tirar endavant.

La voluntat de dimitir de la presidenta, amb tot, és ferma i previsiblement abandonarà les seves responsabilitats al club tan bon punt es puguin convocar eleccions.
Des de l'Ajuntament, per la seva banda, es té clar que la prioritat ara és fer costat a la UDT per poder acabar la temporada amb normalitat tant del futbol base com del primer equip.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carta de clÓssics
I desprÚs
Llargs i curts


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft