Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
La Diputació de Tarragona i l’Obra Social “la Caixa” tiraran endavant dos projectes de millora de l’entorn del riu Gaià
26/01/2018

Un d’ells és la millora de l’ecosistema al Torrent de Vespella

La Diputació de Tarragona i l’Obra Social “la Caixa” tiraran endavant dos projectes de millora de l’entorn del riu Gaià.

Un d’ells és la millora de l’ecosistema al Torrent de Vespella, un afluent del riu Gaià, mitjançant l’eliminació de canya americana i la reducció d’oms morts a la llera del torrent.

 

Per altra banda, es treballarà en la recuperació ambiental dels ecosistemes naturals de l’entorn del riu Gaià al seu pas per Vilabella, a l’Alt Camp. Es desbrossarà, s’eliminaran restes vegetals i s’establiran camins.

 

Ambdós projectes s’emmarquen en un acord entre la institució supracomarcal i l’obra social de l’entitat bancària per tal de millorar els ecosistemes de l’entorn natural del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, alhora que s’incideix en la reinserció social, ja que aquestes tasques les duran a terme persones desfavorides.

 

Així, pel que fa a le sactuacions al Gaià, seran la Fundació Onada, a Vespella i la Fundació Ginac, a Vilabella, les que s’encarregaran de condicionar l’entorn del riu.

 

En el seu conjunt, l’acord permetrà la inserció al món laboral de més de 50 persones en risc d’exclusió social durant aquest 2018 i es preveu actuar en un total d’11 espais naturals del Camp i de l’Ebre.


Comptant els projectes de 2018, des que es va iniciar aquest programa el 2006, s’han dut a terme 122 actuacions, en les quals han participat 688 persones en risc d’exclusió social. Aquest acord de col·laboració, des dels seus inicis ara fa dotze anys, ha suposat una inversió per part de l’entitat financera de 8.750.000 euros.Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Llargs i curts
I després
Sons a cau d'orella


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft