Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
El ple ordinari de febrer abordarÓ els contractes de la netja viÓria i de la recollida d'escombraries
13/02/2018

La sessiˇ se celebrarÓ aquest dijous 15 de febrer a partir de les 6 de la tarda

El ple ordinari del mes de febrer se celebrarà aquest dijous dia 15 amb un ordre del dia en què destaquen l'aprovació d'alguns nous contractes del consistori.

Així, es preveu aprovar el plec de condicions per a licitar el servei de neteja viària. D'aquesta manera es vol donar prioritat a la contractació d'aquest servei amb un nou plec que eviti la possibilitat d'algun error o aspecte que pugui ser recorregut, com ja va passar al desembre.

Aleshores el concurs va ser recorregut per l'empresa Nordvert, actual concessionària i que va quedar en segona posició. El Tribunal de Contractes Públics de la Generalitat li va donar la raó i l'Ajuntament ha volgut tancar ràpidament l'assumpte per tornar a licitar el servei i comptar d'una vegada per totes amb una concessió de neteja al nivell de les necessitats de la vila.

Un altre dels serveis, molt lligats a l'anterior, que s'han de licitar en breu és el de la brossa: la recollida i transport de residus generats a Torredembarra. El ple d'aquest dijous n'aprovarà el plec de condicions i és previst que es publiqui la licitació en els pròxims dies.

Per altra banda el plenari aprovarà l'inici d'accions legals contra la Generalitat pel finançament de les Llars d'Infants i també donarà llum verda a l'entrada d'associacions i entitats al Consell de Comerç local.

Finalment serà el torn de les mocions que presenten diversos grups municipals. Així, el PSC proposarà una moció per instar al govern central a millorar el sistema de pensions i a reduir les desigualtats.

Per la seva banda, Ciutadans proposarà que es facin públiques les agendes dels càrrecs públics que tenen dedicació total, parcial o per assistències al consistori.

També Ciutadans, junt amb el PP, proposaran rebatejar un carrer del municipi com a carrer de la Unió, tot i ja haver-ne un al casc antic de la vila.

Abans, però, serà el tron de la moció de PDeCAT i Unió, que proposen dotar Torredembarra d'un espai públic, carrer o plaça, amb el nom d' "1 d'octubre".Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft