Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La CUP presentarÓ 50 propostes per incloure als pressupostos
13/02/2018

Toni Sacristan lamenta que no hi hagi partida per al pressupost participatiu

La CUP presentarà al ple de pressupostos un total de 50 partides que a parer seu, haurien d'incloure els números del consistori per a aquest any 2018. Són una cinquantena de propostes que la formació anticapitalista considera que o bé no tenen dotació pressupostària o bé no en tenen suficient.
Des de la CUP entenen que els pressupostos són la plasmació d'un projecte polític i denuncien que els números d'enguany reflecteixen polítiques de dretes i poc socials. És per això que aposten per incloure diverses propostes en els actuals pressupostos.

El regidor de la CUP, Toni Sacristan, ha lamentat que per segon any consecutiu no s'estan fent pressupostos participatius, cosa que representa vulnerar un acord del ple. Sacristan recorda que es volia començar amb un 15% de participació en l'elaboració dels números del consistori i acabar en uns anys amb el 100% dels pressupostos fets de manera participativa. El regidor de la CUP, ha destacat també el poc marge de maniobra que donen els terminis per realitzar i aprovar els pressupostos i acusa les dinàmiques de l'administració de ser molt tancades en aquest aspecte.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I desprÚs
Esports en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft