Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
L'Ajuntament reforša el servei de neteja viÓria a partir de l'1 de marš
14/02/2018

En espera que s'adjudiqui definitivament el nou contracte

A partir de l'1 de març l'Ajuntament de Torredembarra reforçarà el servei de neteja viària en espera que s'adjudiqui definitivament el nou contracte per a aquest servei. D'aquesta manera, mentre evoluciona tot el procés de licitació, es podran atendre algunes mancances que presenta la vila en aquest àmbit.

Recordem que es tracta d'una licitació d'1.880.000 euros que compta amb un nou plec de condicions després de l'arxivament del primer concurs i que serà aprovat en el ple d'aquest dijous. El regidor de Via Pública, Vale Pino, explicava en una entrevista a Ona La Torre, que adjudicar el nou contracte és urgent, ja que les necessitats de la població han canviat molt en els últims 17 anys i el contracte actual no respon a aquestes necessitats.

Des de la regidoria de Via Pública s'ha explicat que aquest reforç permetrà implementar diferents mesures per millorar el servei de neteja actual, de manera provisional. Així, s'ha destacat que es contractaran dues persones de la borsa d'operaris per reforçar la neteja manual dels carrers de la zona centre i que també s'incrementarà el fregat de carrers. A més, es durà a terme un desplegament de papereres en indrets del municipi on no n'hi ha. Aquest reforç de la neteja viària es posarà en marxa, com dèiem, a partir del pròxim 1 de març.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Cocodril Club
I desprÚs
iCat FM


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft