Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Balanš positiu de la campanya contra el consum d'alcohol i drogues
14/02/2018

Es van imposar dues sancions administratives

La Policia Local de Torredembarra fa un balanç positiu de la campanya de prevenció del consum d'alcohol i drogues al volant duta a terme les últimes setmanes. Es tracta d'uns controls que es fan de forma habitual però que s'intensifiquen pels volts de dates com la de Carnaval, en què es preveu que hi puguin haver situacions de risc.

En aquest cas es van imposar sancions administratives a dues persones que havien consumit en excés. Una d'elles, fins i tot, es va encarar amb els agents, per la qual cosa va rebre una sanció més greu. N'ha donat més detalls l'agent de la Policia Local Jesús Molné.

Tot i que els controls sobre el consum d'alcohol i drogues continuen de manera regular, no serà fins d'aquí a unes setmanes que es torni a intensificar aquesta mesura, probablement coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

Per altra banda, tant Policia local com Mossos d'Esquadra iniciaran el pròxim 26 de febrer una nova campanya, en aquest cas de control sobre furgonetes, camions i altres vehicles pesants. Es tracta d'una mesura que posarà el focus sobre el compliment de la normativa, tant pel que fa a seguretat com respecte a la tipologia de mercaderia i que portin tots els papers en regla. Així mateix servirà com a prevenció respecte al petit repunt que s'ha donat últimament en matèria de robatoris o furts a les cases.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Jazz Club
I desprÚs
Cocodril Club


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft