Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La calamarsada de dilluns afecta els conreus de Torredembarra
14/02/2018

La tempesta va fer malbÚ part de la collita de calšots

La calamarsada d'aquest dilluns al vespre ha deixat també els seus efectes negatius als conreus. Efectes greus que són evidents fent un cop d'ull a les hortes properes a la carretera i a la rasa de Torredembarra.

Una de les famílies que ha patit de manera notable les conseqüències de la pedregada intensa de dilluns ha estat la dels Rovira. Un dels seus membres, el Jordi Rovira, ha explicat en una entrevista al magazín matinal d'Ona La Torre, que la duresa de la pedra caiguda ha estat determinant en la destrossa dels conreus, com els de les carxofes, les bledes o els enciams. Així mateix, destacava l'extraordinarietat de la calamarsada de dilluns.

Rovira ha explicat que ara la seva feina se centrarà a recuperar aquells cultius que encara puguin salvar-se com el de calçots que encara estan creixent i que espera poder collir en les pròximes setmanes. El pagès torrenc ha explicat que aplicaran un tractament curatiu per intentar fer cicatritzar les ferides de les hortalisses que encara es mantenen dempeus. I ho faran tan bon punt puguin accedir amb el tractor a la finca, d'unes 3 hectàrees, ja que ara mateix el terreny és impracticable per la quantitat d'aigua acumulada per la desfeta del gel.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carta de clÓssics
I desprÚs
Llargs i curts


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft