Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Bon balanš del Carnaval de Torredembarra
14/02/2018

Se'n destaca la gran participaciˇ i la qualitat i originalitat de les disfresses

Balanç general molt positiu el que es desprèn de la celebració del Carnaval a Torredembarra. El carnaval més multitudinari del Baix Gaià i el més lluït, ha tornat a sorprendre per l’espectacularitat de moltes de les seves carrosses i l’originalitat de la majoria de les disfresses que s’hi han pogut veure.

La sensació general, doncs, és d’una celebració que, com explicava en la prèvia la regidora de Cultura, Núria Batet, d’uns anys ençà ha anat a més tant en qualitat com en nombre de participants.

Amb tot, la presència d’alcohol a les rues continua sent força present i s’evidencia de manera ostentosa sobretot en alguns casos que, fins i tot, van requerir d’amonestació per part de la policia. N’ha parlat a l’espai “Comptem amb tu” d’Ona La Torre, l’agent de la Policia Local, Jesús Molné.

Molné també ha explicat que tret de la ostentació puntual del consum d’alcohol, les diferents rues i actes del carnaval torrenc s’han celebrat amb normalitat. Només es destaca una incidència per una baralla al casal, en la que la policia hi va haver d’intervenir i que no va tenir conseqüències.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
Carta de clÓssics
I desprÚs
Llargs i curts


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft