Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Aquest dijous s'apliquen canvis de sentit en alguns carrers del centre
15/03/2018

Amb aquesta mesura es vol facilitar la circulaciˇ, seguint all˛ que es va acordar a la taula de mobilitat

L'Ajuntament de Torredembarra començarà a aplicar a partir d'aquest dijous 15 de març els canvis en el sentit de circulació d'alguns carrers de l'entorn del Pere Badia. D'aquesta manera, es vol posar en marxa una important millora en la circulació del centre de la Torre, seguint allò que es va acordar a la taula de mobilitat.

Amb aquestes modificacions es vol facilitar la circulació, escurçar recorreguts i, al mateix temps, alliberar de part del trànsit d'uns dels carrers principals de la vila. La idea és crear dos eixos verticals que connectin l'avinguda Diagonal amb el passeig de Miramar: un de baixada als carrers Lleida i Girona, i un altre de pujada, a Ferran de Querol i el carrer dels Filadors.

D'una banda els carrers Lleida i Girona i la plaça de Catalunya seran ara de baixada. Aquest canvi també millorarà l'accessibilitat a l'aparcament dels Filadors. De l'altra, el carrer de Ferran de Querol serà de pujada per crear un nou eix viari amb els carrers de Filadors i Alt de Sant Pere.

Aquesta reordenació també comportarà canvis de sentit en altres vies públiques: el carrer de la Fàbrica i el de la Capella canviaran de sentit per baixar fins al passeig de la Sort, el carrer de Tarragona serà de sentit únic des del passeig de la Sort fins al carrer de les Dues Parets.

Per la seva banda, la plaça Mossèn Joaquim Boronat passarà a ser zona de vianants, ja que es tancarà l'actual accés al trànsit rodat pel carrer de la Capella i els vehicles s'hauran de desviar pel carrer del Rosari.

En els pròxims dies, s'ha previst un increment de la freqüència de patrullatge i punts d'informació de la Policia Local en la zona d'afectació d'aquests canvis per ajudar la ciutadania a acostumar-se als canvis circulatoris i garantir la seguretat viària.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
NotÝcies en Xarxa
I desprÚs
L'entrevista


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft