Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Les obres de reurbanitzaciˇ del carrer Pere Badia comenšaran al setembre
13/03/2018

L'Ajuntament decideix endarrerir l'inici dels treballs per no afectar l'activitat comercial per Sant Joan

Les obres de reurbanització del carrer Pere Badia s'iniciaran finalment al setembre. D'aquesta manera el consistori torrenc opta per minimitzar els efectes de les obres en l'activitat comercial de la zona i evita interferir-hi en temporada alta.

Les obres ja han estat adjudicades a la constructora Infraestructuras TradeSL, que executarà els treballs per valor de 255.000 euros.

L'àmbit d'actuació inclou tot el carrer Pere Badia des de la rotonda d'intersecció amb el carrer dels Garrofers i l'avinguda de Pompeu Fabra a l'est, fins a la intersecció amb el carrer de la Capella i d'Antoni Roig a l'oest.

El projecte constructiu inclou l'augment fins al màxim de les voreres del carrer per millorar la comoditat de pas; un canvi estètic amb arbrat i nou mobiliari; zones de protecció als passos de vianants i renovació de tot el paviment.

A més, el tram de via entre el carrer d'Antoni Roig i el carrer dels Filadors esdevindrà d'ús prioritari per a vianants, amb calçada a un únic nivell i urbanització d'una plaça urbana amb circulació rodada molt limitada.

Amb aquest anunci, l'Ajuntament endarrereix l'inici de les obres, que estava previst inicialment pels voltants del mes de gener. Des de l'equip de govern, el regidor de Via Pública, Vale Pino ho ha justificat per no afectar l'activitat comercial de la vila durant els mesos d'estiu.

Pino ha comentat que tot el procés de licitació s'ha endarrerit una mica. Per tant, si començaven les obres ara corrien el risc que no estiguessin acabades per Sant Joan en el cas de produir-se qualsevol petit retard.

El regidor també ha recordat que la prioritat del govern sempre ha estat preservar els interessos dels establiments comercials del carrer Pere Badia, un dels principals eixos comercials de la vila. En aquest sentit, no volien que la campanya d'estiu es veiés afectada.

L'actuació comportarà una disminució de les places d'aparcament a la zona i aquest s'establirà en línia en ambdós costats per evitar que els fums dels vehicles en aparcar perjudiquin les persones que hi caminen. També es mantindran les zones de càrrega i descàrrega i les places reservades a persones amb discapacitat.

Els veïns coneixeran de primera mà el pla d'execució de les obres el pròxim mes de maig en una reunió que convocarà el consistori. Les obres, però, no comportaran cap despesa per als residents al carrer.

Des de l'Ajuntament s'assegura que amb totes aquestes millores es consolidarà l'eix comercial del carrer de Pere Badia alhora que esdevindrà una via més segura i amable per als seus residents i usuaris.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La tarda Ús teva
I desprÚs
L'espai de les 6


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft