Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Sacristan creu que amb el cas Monteixo sĺha volgut donar volada a un tema per desgastar l'equip de govern
13/03/2018

El portaveu de la CUP creu que Rosa Maria Guasch hauria pogut denunciar-ho al 2012

La CUP lamenta la polèmica generada al voltant d’unes obres que s’estan realitzant per crear un pas adaptat entre la comunitat de propietaris de l’edifici Monteixo i el passeig Rafel Campalans. Els cupaires posen en qüestió que hi hagi hagut prevaricació per part de l’alcalde; ara bé, si fos el cas reconeixen que els sabria molt greu.

El portaveu de la formació anticapitalista, Toni Sacristán, creu que s’ha volgut donar volada al tema per malmetre a l'equip de govern per qüestions personals. Sacristán ha relacionat que el tema aparegués al rotatiu ‘El Mònic’ amb el fet que una de les seves responsables és la regidora a l’oposició Rosa Maria Guasch. El portaveu de la CUP ha ironitzat sobre l’anterior etapa de la regidora al govern de l’exalcalde Masagué, qui, al 2012, va signar el decret d’on partiria la suposada problemàtica amb aquestes obres.

Toni Sacristán ha explicat que la CUP continua parlant amb tècnics experts en urbanisme per valorar si hi ha alguna irregularitat en aquest assumpte i denunciar-ho si fos així. Per altra banda,  sí que ha lamentat, però, que des de l’equip de govern no es defensin prou bé les zones verdes del municipi.

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I desprÚs
Esports en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft