Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.
L’alcalde donarà explicacions sobre les obres a l’edifici Monteixo al ple
13/03/2018

Al ple també es debatran mocions sobre la situació política a Catalunya

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, donarà explicacions sobre les obres a l’edifici Monteixo aquest dijous al ple ordinari del mes de març. En l’ordre del dia, s’inclou una dació de compte del decret de convalidació de la concessió de la llicència d’obres.

D’aquesta manera, el batlle torrenc es pronunciarà per primera vegada sobre aquest cas que va sortir publicat a ‘El Mònic’ i on s’acusava el govern d’autoritzar unes obres per fer una rampa d’accés al passeig Marítim sobre un jardí de domini públic.

L’oposició ja va demanar explicacions al govern i, en la comissió informativa del passat divendres, l’alcalde va transmetre un primer informe sobre els aspectes tècnics per fer les obres. El mateix divendres l’Ajuntament va assegurar mitjançant un comunicat que la intervenció era legal, tot i que sí es va matisar que l’alcalde s’hagués hagut d’abstenir en la firma del decret per raons de parentiu.

L’ordre del dia del ple també inclou un punt per proposar la Coral Santa Rosalia com a entitat mereixedora d’una distinció per part del Consell Comarcal del Tarragonès. A més, també s’espera establir els dos dies festius locals per a la Torre de cara a l’any 2019 i aprovar la incorporació de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí al consorci de la televisió pública TACOALT.

En l’apartat de mocions, Ciutadans presentarà una proposta per impulsar la instal·lació de fanals solars al municipi quan les instal·lacions actuals es vagin deteriorant.

El PDeCAT presentarà dues propostes en solitari. Una per la modificació del nomenclàtor municipal per incorporar més noms de dones, i l’altra, per instar al govern espanyol perquè rescabali els imports que va deixar de subvencionar des del 2008 la Generalitat per a l’educació fins als 6 anys.

Sobre la situació política a Catalunya, també es presentaran dues mocions. La primera d’elles proposa instal·lar una pancarta a la façana del Castell amb el lema ‘Llibertat presos polítics’; i una segona, en defensa de l’escola catalana i del model d’immersió lingüística.

 Busques una notícia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La tarda és teva
I després
L'espai de les 6


Ràdio Ona La Torre · c/ Garrofers, 8, baixos · 43830 Torredembarra · T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 ·
Disseny: Esgràfig - Estudi Gràfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft