Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
Campanya per evitar les distraccions al volant
13/03/2018

El SCT i les policies locals duran a terme controls especÝfics durant tota la setmana

La Policia Local de Torredembarra du a terme durant aquesta setmana una campanya de control per evitar distraccions al volant i que es respectin els semàfors. L’actuació es du a terme de manera conjunta amb els Mossos d’Esquadra i es realitzarà una vigilància intensiva i focalitzada en aquests dos àmbits.

Aquesta estratègia de vigilància es focalitzarà a detectar les desatencions en la circulació, sobretot relacionades amb la manipulació del telèfon mòbil i l’ús de dispositius com ara pantalles amb accés a Internet, navegadors, monitors de televisió, i reproductors de vídeo o DVD. El control es farà tant a les carreteres com als carrers de l’interior del municipi. En zona urbana, a més, s’intensificarà el control del compliment de les obligacions de detenció en els semàfors.
La campanya és d’àmbit nacional i arreu de la xarxa viària del país s’alertarà els conductors a través dels panells lluminosos ubicats a les carreteres catalanes.

Les distraccions durant la conducció, estan tenint conseqüències tràgiques a les carreteres. Quant als factors concurrents dels accidents amb víctimes que es van registrar el 2017, la incidència de les distraccions en l’accidentalitat amb víctimes va ser del 28.3%.

Durant la campanya, que s’extendrà tota la setmana, es recorda la prohibició de manipular qualsevol dispositiu electrònic al volant i usar auriculars. Infringir aquesta norma es considera greu i comporta sancions de 200 euros i la pèrdua de 3 punts del carnet.Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
La Torre al dia
I desprÚs
Esports en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft