Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informaciˇ estadÝstica. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilitzaciˇ. MÚs informaciˇ aquÝ.
La Unitat de Medicina de l'Esport (UME) de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla ha assolit la certificaciˇ preferent del departament de Salut
14/03/2018

S'equipara aixÝ a la del CAR de Sant Cugat i la de l'Hospital ClÝnic de Barcelona

La Unitat de Medicina de l'Esport (UME) de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla ha assolit la certificació preferent atorgada per la Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitàries del departament de Salut. Així, la unitat del centre tarragoní s'equipara a la del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i la de l'Hospital Clínic de Barcelona, dues de les més prestigioses del país.

Les UME de nivell 3 actuen com a centres de referència al territori i estan acreditades per desenvolupar protocols de seguiment específics de les patologies derivades de la pràctica esportiva de màxim rendiment. L'acreditació del departament de Salut també consolida l'activitat docent de l'Hospital de Santa Tecla com a centre formador de MIR en l'especialitat de medicina esportiva.

La Unitat de Medicina de l'Esport de Santa Tecla es va posar en marxa l'any 1991, sent una de les primeres de tot Catalunya. Al llarg de prop de 28 anys el servei ha fet més de 34.000 revisions medicoesportives a unes 17.000 persones del territori (una mitjana de més d'un miler l'any). L'objectiu de la Unitat és donar una atenció mèdica tant a esportistes d'elit fins a amateurs federats, així com persones que simplement volen incorporar l'activitat física i els bons hàbits a la seva vida.

La Unitat de Medicina de l'Esport (UME) de l'Hospital de Santa Tecla també ofereix assistència durant curses populars o diades castelleres multitudinàries, com el Concurs de Castells que se celebra cada dos anys a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

 Busques una notÝcia?
Paraules clau separades per ;
Ara fem
iCat FM
I desprÚs
NotÝcies en Xarxa


RÓdio Ona La Torre Ě c/ Garrofers, 8, baixos Ě 43830 Torredembarra Ě T. 977 95 86 35 / 977 64 62 13 Ě
Disseny: EsgrÓfig - Estudi GrÓfic Figuerola | Programari: Upgrading Soft